Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@15:28:26 GMT

علت لرزش بدن چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۱۸۹۶

علت لرزش بدن چیست؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آفتاب یزد، با توجه به اهمیت موضوع در اینباره با دکتر محمد روحانی ، متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب ، فلوشیپ پارکینسون و اختلالات حرکتی وعضو هیئت علمی‌دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت وگوکرده است .

وی در اینباره می‌گوید :

لرزش ، شایع ترین اختلال حرکتی است که درافراد مشاهده می‌شود و تقریبا همه افراد درجاتی از لرزش را تجربه کرده اند به طور مثال لرزش فیزیولوژِی سر و دست در هنگام بروز هیجان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکترروحانی خاطرنشان کرد: یکی ازعوامل اصلی لرزش درافراد، بالا رفتن سن است.به گونه ای که بسیاری ازافراد مسن درجاتی از لرزش دست‌ها و در برخی موارد لرزش صدا را تجربه می‌کنند.

این متخصص بیماری‌های مغزواعصاب اظهارکرد: لرزش وابسته به سن، اغلب جنبه ارثی دارد و در نسل‌های متفاوت یک خانواده می‌توان آن را مشاهده کرد البته درجات و ناحیه ای را که درگیر می‌کند در افراد ممکن است متفاوت باشد به طورمثال در فردی با بالا رفتن سن ، سرش به لرزش مبتلا می‌شود و فرد دیگر دستش دچار لرزش می‌شود .

وی بیان کرد : لرزش ارثی ممکن است در نسل‌های بعد در سنین پایین تر مشاهده شود به طور مثال فرد جوانی به دلیل لرزش به پزشک مراجعه کند در صورتی که پدر بزرگش دچارلرزش است.

دکترروحانی عنوان کرد : بسیاری از افراد وقتی دچار لرزش دست می‌شوند به اشتباه فکر می‌کنند که به بیماری پارکینسون مبتلا شده اند در صورتی که باید گفت اگر چه لرزش یکی ازعلایم شایع بیماری پارکینسون است اما هرلرزشی به دلیل ابتلا به این بیماری نیست .

این متخصص بیماری‌های مغزواعصاب ادامه داد : لرزش افرادمبتلا به پارکینسون بدین صورت است که این افراد غالبا در حالت استراحت دچار لرزش می‌شوند و به صورت یک طرفه و ناتقارن است در حالی که لرزش ارثی و وابسته به سن در حالت انجام کار و خصوصا در هنگام انجام کارهای ظریف مانند اصلاح صورت ، نوشیدن آب و سوپ خوردن بیشتر لرزش دست مشاهده می‌شود .

وی تاکید کرد : نکته بسیار مهم جهت افتراق دادن بین لرزش وابسته به سن و بیماری پارکینسون این است که افراد مبتلا به بیماری پارکینسون حرکات کندی ممکن است در صورت ، دست یا پا از خود نشان دهند ولی در بیماران مبتلا به لرزش ارثی و وابسته به سن این حرکات مشاهده نمی‌شود .

دکترروحانی ابراز داشت : لرزش ارثی یا وابسته به سن اغلب خوش خیم هستند به گونه ای که در انجام کارهای روزمره خللی ایجاد نمی‌کنند و فقط در موقع هیجان لرزش شان بیشتر می‌شود و نیازی به درمان دارویی و مراجعه به پزشک ندارند .

این متخصص عنوان کرد : در مواقع بسیار اندکی ممکن است لرزش در افراد مسن ، شدید شود و فرد را درانجام امورروزمره مانند نوشتن، نوشیدن آب دچار مشکل نماید. که در این مواقع باید به پزشک مراجعه شود .

وی اظهار کرد : در مواقعی که لرزش ، تداخل درانجام امور روزمره ایجاد نماید با مراجعه به پزشک در مرحله ابتدایی دارو درمانی توصیه می‌شود ولی در برخی مواقع که به وسیله دارو درمانی ، فرد بهبود نیابد ممکن است نیاز به جراحی باشد .

دکترروحانی بیان کرد : مهمترین درمان جراحی برای افراد مبتلا به لرزش ، کاشت الکترود در هسته‌های عمقی مغز می‌باشد که در حال حاضر در داخل کشوربا بهترین امکانات این عمل انجام می‌شود .

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب در پایان گفت : علی رغم شیوع بالای لرزش در جامعه بیشتر آنها از نوع ارثی و وابسته به سن است و نیازی به درمان و جراحی نیست و خللی در انجام امور روزمره فرد ایجاد نمی‌کند .

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید